KNOW THE UNKNOWN
Welcome to KnowTheUnknown!!! A bit of everything!!!



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Lateral Thinking

Go down 
AuthorMessage
Thunder
Assistant
Assistant
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2009-03-06

PostSubject: Lateral Thinking   Thu Apr 02, 2009 11:58 pm

~*~*~*~*~ *~*~*~*~* ~
............ ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... .........
This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.
Think like a wizard . . .




man
Q1. --------- board





Ans. = man overboard


Okay, let's see if you've got the hang of it.



stand
Q2. ------------
i











Ans. = I understand


OK .. . .
Got the drift ?
Let's try a few now and see
how you fare ?




Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/







Ans. = reading between the lines


Q4. r road a
d







Ans. = cross road -->



Not having a good day now, are you ?
Redeem yourself.




Q5. cycle cycle cycle







Ans. = tricycle



Not easy to figure out ha!



0
Q6. --------- M.D. Ph.D.










Ans.. = two degrees below zero



C'mon give it a little thought! !


knee
Q7. ------------ light







Ans. = neon light
( knee - on - light )


U can prove u r smart by getting this one.



ground
Q8. ------------ --- feet feet feet
feet feet feet











Ans. = six feet underground


-->
Oh no, not again ! !



Q9. he's X himself






Ans. = he's by himself

Now u messing up big time.


Q10. ecnalg



Ans. = backward glance

Not even close! !




Q11. death ..... life







Ans. = life after death


Okay last chance ............ ......


Q12. THINK





Ans. = think big ! !





And the last one is real fundoo - - -


Q13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..








Ans. = long time no 'C' -->
Back to top Go down
eve annex satan
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2009-03-04
Age : 26
Location : bangalore india

PostSubject: Re: Lateral Thinking   Fri Apr 03, 2009 12:05 am

brilliant dude
i barely got 4 or 5
Back to top Go down
Arijit
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 422
Registration date : 2009-03-03

PostSubject: Re: Lateral Thinking   Fri Apr 03, 2009 7:55 am

I got 6-7 of them.

_________________
Back to top Go down
http://knowtheunknown.darkbb.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Lateral Thinking   

Back to top Go down
 
Lateral Thinking
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Black and White and Shades of Grey Thinking
» COMPOSITES (Loops / Whorls): Central Pockets, Lateral Pockets, Twin Loops & Accidentals
» You slept with my boss?
» Capturing thoughts... poem.
» Owls in my dream?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KNOW THE UNKNOWN :: Personal :: Aptitude-
Jump to: